Vi söker en försäljningschef

Vad gör vi?
Vi levererar energismarta helhetslösningar inom fastighetsautomation (värme/ventilation) som ger det bästa inomhusklimatet med stort fokus på en hållbar energiförbrukning.

Helhetslösningar innebär utförande- och totalentreprenader, projektering, energioptimering och service. De styrsystem som vi levererar är bl a av märkena Trend, Saia men har vi har även egen produktutveckling inom energibesparing för fastigheter. Våra lösningar finns hos våra kunder inom industri, offentliga byggnader, kommersiella fastigheter samt större bostadsfastigheter.

Vi finns i Kungsbacka och verkar i huvudsak i Västra Götaland och Halland. Vi har även ett ägarengagemang i Byggnadsautomation Gävleborg AB.

Ett fantastiskt team
Vi är ett fantastiskt team på snart 30 personer som under 14 år utvecklat vår position som en betydelsefull leverantör och partner till våra kunder i vår marknad. Vi har tagit ett steg i taget i vår utveckling och bygger vår framgång på ett team med motiverade individer som brinner för att skapa de bästa lösningarna för våra kunder.

Att som leverantör vara betydelsefulla för våra kunder är ett av våra viktigaste mål men lika viktigt är att vi är betydelsefulla för varandra i teamet och på samma sätt betydelsefulla för våra leverantörer och partners som också har är en del i vår framgång.

Kort sagt, vi ser goda och långsiktiga relationer som en nyckel till vår utveckling.

Vi är på en resa
Vi är tacksamma för det förtroende våra kunder under åren har visat oss och som gjort det möjligt för oss att utvecklas. Nu vill vi vidare och är på en spännande resa där vi vill utveckla relationerna med våra befintliga kunder, men lika viktigt, möta nya kunder och skapa nya relationer och affärsmöjligheter.

Därför söker vi en Försäljningschef som med stort engagemang, känsla och professionalism tar helhetsansvaret för detta spännande arbete att långsiktigt bygga relationer och affärer och, tillsammans med vårt övriga grymma team, visa varför vi är en betydelsefull leverantör och partner.

Din roll
Som Försäljningschef har du ansvaret för att utveckla vår försäljningsverksamhet och en säljande kultur i vårt team. Du blir också en del av vår ledning och deltar i arbetet att utveckla vår verksamhet i sin helhet tillsammans med våra fyra övriga erfarna avdelningsansvariga och vår VD.

Konkret har du det övergripande ansvaret för hela bolagets intäktsbudget i allt från strategi till operativt genomförande. För dig är det naturligt att etablera strategi och taktik som tar oss till målet med tillhörande konkreta aktivitetsmål, aktivitetsplaner, verktyg och arbetssätt. Detta är ett arbete som du med din senioritet och erfarenhet driver självständigt där en mycket stor del av din tid kommer att tillbringas i relation med våra kunder samtidigt som du är en tydlig teamspelare som bidrar med din kompetens och energi i ledningsteamet och som ledare i vår organisation.

Du är duktig på att åstadkomma konkreta resultat på kort sikt samtidigt som du alltid har fokus på att utveckla stabila långsiktiga marknadsandelar. Du ser sammanhang och helhet samtidigt har du kapacitet och gedigen erfarenhet av vad som krävs ner i detalj för att skapa och stänga en första affär som över tiden generera återkommande affärer.

Varför vill du ha jobbet?
Vi har från en mycket stabil grund under de senaste 18 månaderna investerat i en målmedveten satsning som skall ta oss vidare och som markerar början på ett nytt kapitel. Avgörande för vår framgång är vårt team och de drivkrafter och förmåga vi tillsammans besitter. Du söker det här jobbet för att du vill vara en betydelsefull medlem i ett framgångsrikt team och i ett bolag som satsar. Du har förmodligen varit med om denna typ av resa innan och har ett mindset som kännetecknas av att du vill spela för det bästa laget. För dig är det naturligt att vara en av dem som står längst fram och visar vägen och får det att hända. Dessutom känner du dig hemma i ett ägarlett bolag där framtida möjligheter, övertygelse och långsiktighet står i fokus.

Övrigt
Utöver ovan beskrivning av din roll och din person ser vi följande;

  1. Erfarenhet från branschen är meriterande.
  2. Väl dokumenterade säljresultat och försäljningsutveckling viktigt.
  3. Du talar och skriver obehindrat på engelska utöver svenska.
  4. B-körkort
  5. Din placering är vårt kontor i Kungsbacka
  6. Du rapporterar till VD Joakim Källmark

Nästa steg
Känner du dig inspirerad ser vi fram emot din ansökan. Ansökningstiden är öppen fram till den 31 januari. Vi vill anställa någon snart och tillträde är så fort som praktiskt möjligt.

Vi träffar och intervjuar kandidater individuellt så snart vi får deras ansökningar så vänta inte om du är intresserad.

I denna rekrytering samarbetar vi med Management Partners så skicka din ansökan till Göran Lawesson  goran.lawesson@managementpartners.se
Telefon 0705 16 56 93

Välkomna att ansöka