Är det Dig vi söker?


Vill du vara med och utveckla framtiden inom fastighetsautomation tillsammans med oss?

Är du genuint tekniskt intresserad, gillar att lösa problem och ha kontakt med medmänniskor, kunder såväl som kollegor?

Då ska du söka till oss!

Vi vet inte vem du är…..
det vill vi att du berättar för oss.

Vi har i tankarna en person som är driven, med framåtanda och som trivs med att arbeta serviceinriktat för att tillfredsställa kundens behov. Positiv livssyn, kunna arbeta självständigt och ha en mycket god samarbetsförmåga är en förutsättning för att vara framgångsrik i denna roll. Dina personliga egenskaper väger tungt.

Vi tar kontinuerligt emot ansökningar via webbformuläret.

Ditt namn (Obligatoriskt)

Din E-post (Obligatoriskt)

Tjänst (Tjänst & Ort)

Ditt meddelande

Bifoga CV

[recaptcha]

Om du skulle uppleva problem med att skicka in ditt CV via formuläret, maila din ansökan till info@jonicom.se

Till vårt nystartade kontor i Skövde söker vi:

Servicetekniker/Driftsättare

Du kommer att vara ute och utföra service för våra styrsystem på kunders anläggningar. Det innebär arbete både genom förebyggande underhåll och åtgärder vid fel.
För att söka denna tjänst ska du vara en erfaren servicetekniker/driftsättare inom fastighetsautomation. Relevant utbildning inom styr & regler/fastighetsautomation är lämpligt. Erfarenhet av styrsystem SAIA och Trend är meriterande likväl kunskap om värme/kyla/ventilation. Du kommer att samarbeta med projektledare och programmerare gällande driftsättningar. Initiativförmåga och eget ansvar att slutföra sina uppgifter är viktigt.

Till vårt kontor i Kungsbacka söker vi:

Servicetekniker/Driftsättare

Du kommer att vara ute och utföra service för våra styrsystem på kunders anläggningar. Det innebär arbete både genom förebyggande underhåll och åtgärder vid fel.
För att söka denna tjänst ska du vara en erfaren servicetekniker/driftsättare inom fastighetsautomation alternativt ha relevant erfarenhet inom branschen. Relevant utbildning inom styr & regler/fastighetsautomation är lämpligt. Erfarenhet av styrsystem SAIA och Trend är meriterande likväl kunskap om värme/kyla/ventilation. Du kommer att samarbeta med projektledare och programmerare gällande driftsättningar. Initiativförmåga och eget ansvar att slutföra sina uppgifter är viktigt.

Projektledare Service

Vi söker en engagerad projektledare som är driftig och engagerad för att uppfylla våra kunders behov. En del av arbetet innebär att göra energiförbättringar i befintliga fastigheter. Du kommer även att planera vår service- & driftsättningsavdelning för löpande arbeten.
Att du har utbildning inom styr & regler samt energioptimering ser vi som en tillgång, gärna tidigare erfarenhet av ledande befattning.
Kunskap om värme-, kyla- och ventilationsanläggningar i fastigheter är viktigt.
För att du ska lyckas i dina åtaganden behöver din samarbetsförmåga vara mycket god, självständigt driva och följa upp projekt- & service ärenden. Vi värdesätter personligt engagemang och hög arbetsmoral.

Projektledare Entreprenad

Vi söker en engagerad projektledare som har kontroll över projektets alla delmoment. Du är engagerad och målinriktad för att kunna styra våra projekt både gällande tid, kvalitet och våra kunders förväntan.
Att du har arbetat med likvärdiga uppgifter tidigare alternativt lång erfarenhet inom styr & regler och är nu beredd att ta steget vidare.
Kunskap om värme-, kyla- och ventilationsanläggningar i fastigheter är viktigt.
Du kan även komma att vara en resurs i övriga delar av projektet, såsom programmering samt SCADA-arbete. Vi värdesätter personligt engagemang och hög arbetsmoral.

SCADA integratör/programmerare

Du kommer att jobba med våra SCADA-program såsom Citect, Webport, Trend963 samt även i Manodo. Programmering i SAIA PLCer och Trend DUCar är det du främst kommer att arbeta med.
Du kommer att vara med att ta fram funktionstexter och IO-listor.
Kommunikationsprotokoll såsom modbus/m-bus/bacnet kommer att vara din vardag. Kännedom om nätverk IT, switchar/routers/LAN är meriterande.