Våra fantastiska tekniker

Våra tekniker är kärnan i verksamheten!

Våra tekniker är de som är mest kunniga på systemen och som alltid löser på problemen på plats. Dom arbetar oftast ute hos kund med driftsättning, service eller provning och alla dagar ser olika ut, ett minst sagt varierande jobb.

En tekniker kan konsultera kunden i hur de kan utveckla sina anläggningar för att nå optimal prestanda med de senaste tekniska lösningarna. Teknikern är en viktig del av våra team som tillsammans med säljare och projektledare ror projekt efter projekt i land.

Här har vi en av våra seniora tekniker Keith som håller på att koppla ur och programmera om en viktig pump som försörjer en MR-kamera med kyla. Det är ett kritiskt jobb som kan göra att en stor del av verksamheten på ett närliggande sjukhus behöver stängas ner om kylan inte fungerar. Men som vanligt löste han detta galant!